<br>DON VIONA <br> " Fight For Freedom ": BIZAR - Minderhedenforum dient klacht in en 'viseert' DJ Jos en burgemeester Landen. " Mijn denken zal zich nooit onderwerpen,noch aan dogma,noch aan een partij,noch aan een belang,noch aan een voordeel,maar uitsluitend aan de feiten zelf,want zich onderwerpen betekent, het einde van alle denken "
" Bloggers are the hackers of the corrupted main stream mediocratic monopoly. Our mission is truth, our numbers are many, and we are taking back the control of the public mind. Liberating it from those whom peddle complacency, conformity, and ignorance. This is our mission and not one of us can do it alone. Join us! "28 juli 2014

BIZAR - Minderhedenforum dient klacht in en 'viseert' DJ Jos en burgemeester Landen.

Het Minderhedenforum stapt naar het parket van Leuven om een onderzoek te eisen naar het optreden van het Vlaams-Brabantse Landen tegen een groep woonwagenbewoners.
Er zijn "verschillende inbreuken" gepleegd op de strafwetgeving, luidt het in een persbericht van de organisatie. Opvallend is dat ook DJ Jos geviseerd wordt. De burgemeester van Landen, Gino Debroux (sp.a), kwam in opspraak omdat hij een groep woonwagenbewoners van een industrieterrein wilde verdrijven met luide muziek. Debroux schakelde lokale plaatsjesdraaier DJ Jos in en huurde een muziekinstallatie van 14.400 watt. Uiteindelijk werd na onderhandelingen tussen de politie en de woonwagenbewoners een oplossing bereikt, maar Debroux werd bedolven onder negatieve reacties. Het Minderhedenforum nam advocaat Walter Damen onder de arm. "Naast een klacht bij de provinciegouverneur van Vlaams-Brabant en één bij de bevoegde minister van Binnenlands Bestuur over de wettelijkheid van de genomen maatregel, vragen we ook het parket om een onderzoek", zegt Damen. Hij wijst op inbreuken zoals opzettelijke slagen of verwondingen, onmenselijke behandeling gepleegd op een persoon van kwetsbare toestand en belaging. 

Het Minderhedenforum viseert voornamelijk de burgemeester, maar ook DJ Jos blijft niet buiten schot. "Daders moeten niet verheven worden tot cultfiguren op de Gentse Feesten of op Tomorrowland, maar moeten net ter verantwoording worden geroepen voor hun bewuste daden en desnoods hiervoor worden vervolgd", zegt het Minderhedenforum. Woordvoerder Bram Sebrechts verduidelijkt dat DJ Jos medeplichtig is omdat hij nu eenmaal de knoppen van de muziekinstallatie bediende. Het Minderhedenforum klaagt ook dat provinciegouverneur Lodewijk De Witte zijn verantwoordelijkheid als toezichthoudende overheid niet heeft genomen. "Dat daarnaast de politieke wereld weinig onderneemt, doet niets af van de verplichting van Vlaanderen om woonwagenbewoners te beschermen tegen zo'n aberraties", zegt directeur Wouter Van Bellingen in het persbericht. 

Reactie: Dit lijkt wel de omgekeerde wereld , men bezet ongevraagd je eigendom en dan wil men jou vervolgen omdat je dat wil beletten. Dat een organisatie zoals het minderheidsforum zich daar in vastbijt is  normaal , alles waar de doorsnee Belg voor is  daar zijn zij tegen , al was het maar om in de media te komen. Misschien moeten zij dan zorgen dat deze woonwagenbewoners  een plek krijgen waar ze zich kunnen uitleven als ze dan toch geen gebruik willen maken van betalende kampeerterreinen.
Wat betreft  de opzettelijke slagen of verwondingen en onmenselijke behandeling valt het als men de foto's bekijk allemaal reuze mee , integendeel men heeft Dj Jos zelfs ingehuurd op hun trouw feest.

Don Viona

Labels: , , , , , , , , ,

5 Comments:

Anonymous Andre S. Mol said...

Waar haalt dit zo gezegde minderhedenforum het geld vandaan om dergelijke belachelijke procedures met een topadvocaat te betalen?Ook zwaar gesubsidieerd door de belastingbetaler zeker??

28/7/14 11:52  
Anonymous Frieda L. Bree said...

Subsidies intrekken, dan kan Van Bellingen eens echt werk zoeken ipv een postje om zich interessant te maken.

28/7/14 11:53  
Anonymous Henk M. Landen said...

Dit forum heeft blijkbaar een te groot budget als ze topadvocaten kunnen inhuren. Weet de nieuwe regering alvast waar ze kunnen snoeien.

28/7/14 11:55  
Anonymous Leon V.D , Turnhout said...

Het wordt tijd voor een meerderhedenforum om minderheden die zich niet aan de wet houden voor de rechter te brengen . Ook organisaties die zich bezighouden met misdrijven van minderheden te verdedigen kunnen dan voor de rechter .

28/7/14 11:57  
Anonymous Freddy O. Gent said...

iedereen leek zich daar toch goed te vermaken , waarom dan al dat gezever.

28/7/14 20:49  

Een reactie plaatsen

<< Home