<br>DON VIONA <br> " Fight For Freedom ": GENT - Gentse politie geloofd dat verkrachting door allochtoon uiting van liefde was. " Mijn denken zal zich nooit onderwerpen,noch aan dogma,noch aan een partij,noch aan een belang,noch aan een voordeel,maar uitsluitend aan de feiten zelf,want zich onderwerpen betekent, het einde van alle denken "
" Bloggers are the hackers of the corrupted main stream mediocratic monopoly. Our mission is truth, our numbers are many, and we are taking back the control of the public mind. Liberating it from those whom peddle complacency, conformity, and ignorance. This is our mission and not one of us can do it alone. Join us! "30 juli 2014

GENT - Gentse politie geloofd dat verkrachting door allochtoon uiting van liefde was.

Mogelijke verkrachting blijkt "Gentse Feestenliefde".
GENT - De mogelijke verkrachting en ontvoering van een jonge vrouw na een bezoek aan de Gentse Feesten, blijkt een vrijpartij met wederzijdse toestemming. "Het ging om een Gentse Feestenliefde onder invloed van alcohol", zegt woordvoerster Annemie Serlippens van de Gentse afdeling van het Oost-Vlaamse parket. De Gentenaar meldde zaterdag dat getuigen hadden gezien hoe een bewusteloze jonge vrouw verkracht werd door een man, terwijl er een andere man op de uitkijk stond. De daders maakten volgens de getuigen ook foto's van het meisje, legden haar in een wagen en reden weg. Politie en parket waren een onderzoek gestart maar stelden dat de getuigenverklaringen niet gelijklopend waren. Het onderzoek heeft geen aanwijzing van verkrachting of ontvoering opgeleverd, zegt het parket. "Na mooi politiewerk werd de nummerplaat van de wagen achterhaald. De wagen werd aangetroffen aan het Citadelpark en vier Bulgaarse mannen werden opgepakt. Een Bulgaarse man uit Parijs heeft verklaard dat hij samen met de drie andere Bulgaren de vrouw redde van Roma die haar wilden overvallen. Het was liefde op het eerste gezicht tussen redder en slachtoffer en ze doken meteen de struiken in om hun liefde te consumeren. Ook de vrouw werd teruggevonden en ze bevestigt het verhaal." 

Reactie : Dit is echt een mooi stukje politiewerk , maar o zo doorzichtig. Natuurlijk bevestigd het mogelijke slachtoffer het verhaal , misschien is ze wel met de dood bedreigd als ze de werkelijke toedracht durft vertellen. Bulgaren staan nu eenmaal niet gekend  om hun vriendelijkheid hé.
Maar voor de politie is de zaak opgelost , terug tijd om echte criminelen op te sporen want wildplassers en foutparkeerders zullen er altijd zijn. 

Don Viona

Labels: , , , , , , ,

4 Comments:

Anonymous Ilse R. Gent said...

Pardon? Klinkt toch maar - op zijn zachtst gezegd - ongeloofwaardig. En bovendien ongelooflijk ranzig.

30/7/14 20:13  
Anonymous Michel P. Gent said...

Daar geloof ik nu eens niks van ...

30/7/14 20:14  
Anonymous Ann G. Gentbrugge said...

moest die vrouw die mannen hun verhaal niet beamen ? niet verder naar gevraagd zeker ?

30/7/14 20:17  
Anonymous Leon O. Gent said...

... en ze leefden nog lang en gelukkig en kregen vele " nieuwe belgjes " :-)

30/7/14 20:19  

Een reactie plaatsen

<< Home