<br>DON VIONA <br> " Fight For Freedom ": GENT - Gentse politie hoopt als nog dat drugdealer zich zal aanbieden. " Mijn denken zal zich nooit onderwerpen,noch aan dogma,noch aan een partij,noch aan een belang,noch aan een voordeel,maar uitsluitend aan de feiten zelf,want zich onderwerpen betekent, het einde van alle denken "
" Bloggers are the hackers of the corrupted main stream mediocratic monopoly. Our mission is truth, our numbers are many, and we are taking back the control of the public mind. Liberating it from those whom peddle complacency, conformity, and ignorance. This is our mission and not one of us can do it alone. Join us! "25 juli 2014

GENT - Gentse politie hoopt als nog dat drugdealer zich zal aanbieden.

Rugzak vol drugs afgeleverd bij verloren voorwerpen op Gentse Feesten. 
GENT - Op het politiekantoor in het centrum van Gent is gisteren bij de dienst verloren voorwerpen een rugzak binnengebracht met daarin bijna een halve kilo weed en hash. "We doen een oproep aan de rechtmatige eigenaar om zich te melden. We zullen de persoon met open armen ontvangen", zegt woordvoerder Manuel Gonzalez van de Gentse lokale politie. De rugzak werd door iemand achterlaten in de Gentse Feestenzone en werd binnengebracht op het wijkcommissariaat Gent-Centrum in de Belfortstraat. "Bij inspectie hebben we er 365 gram weed, 44 gram hash en 1.460 euro ontdekt. De eigenaar is niet bekend maar we doen in elk geval een oproep. We zijn benieuwd of er zich kandidaten zullen melden", aldus Gonzalez. De politie verwacht niet meteen dat de eigenaar, vermoedelijk een dealer, zich zal aanmelden. De drugs worden in beslag genomen. 

Reactie: Ik mag hopen dat de politie niet echt durft denken dat iemand zich zal melden. Alhoewel met wat in Gent bij de politie mogelijk is zeg nooit "nooit".

Don Viona

Labels: , , , , , , , ,

2 Comments:

Anonymous Bjorn V. Gent said...

ze zullen dat spul wel zelf opsmoren zeker.

25/7/14 17:32  
Anonymous Annie R. Ledeberg said...

Hoe dom kan je zijn omdat te verliezen ?

25/7/14 17:33  

Een reactie plaatsen

<< Home