<br>DON VIONA <br> " Fight For Freedom ": GENT - "Heilige" Burgemeester Termont tussen de vrouwen tijdens openingsstoet. " Mijn denken zal zich nooit onderwerpen,noch aan dogma,noch aan een partij,noch aan een belang,noch aan een voordeel,maar uitsluitend aan de feiten zelf,want zich onderwerpen betekent, het einde van alle denken "
" Bloggers are the hackers of the corrupted main stream mediocratic monopoly. Our mission is truth, our numbers are many, and we are taking back the control of the public mind. Liberating it from those whom peddle complacency, conformity, and ignorance. This is our mission and not one of us can do it alone. Join us! "20 juli 2014

GENT - "Heilige" Burgemeester Termont tussen de vrouwen tijdens openingsstoet.

Openingsstoet lokt 32.000 bezoekers naar Gent. 
GENT - In de Gentse binnenstad zijn zaterdag-namiddag 32.000 bezoekers opgedaagd voor de traditionele Gentse Feesten Parade. De bonte maar vaak slome optocht was voorheen de openingsstoet, maar vindt vanaf dit jaar op dag twee van de Gentse Feesten plaats. De 35 groepen die meeliepen in de parade gaven een voorsmaakje van wat er tijdens de Gentse-Feesten te beleven valt. De deelnemers, onder meer fanfares, toneelverenigingen, travestieten- groepen, dansers en circusartiesten, trokken door de binnenstad om te eindigen aan het Gentse Bisdomplein. Daar mochten de groepen een korte act opvoeren voor de genodigden op de eretribune. Behalve burgemeester Daniël Termont, schepen van Feestelijk- heden en Feestenburgemeester Christophe Peeters en zowat alle leden van het Gentse schepencollege en de gemeenteraad, waren Herman en Alexander De Croo opgemerkte gasten. De Gentse kolderfiguur Pierke Pierlala leidde de groepen in en stak onder meer de draak met de politici en naar zijn zeggen het gebrek aan cultuur tijdens de Feesten. De openingsstoet trekt doorgaans rond de 30.000 toeschouwers, maar langs het parcours leek het zaterdag minder druk dan de voorbije jaren. Vrijdag trok al een alternatieve openingsstoet door de stad, waardoor Gentenaars nu niet één maar twee parades hebben om over te lamenteren tijdens de Gentse Feesten. Een jury langs het parcours heeft de groepen beoordeeld. Zondag wordt een prijzenpot van 11.500 euro verdeeld onder alle deelnemers. De Gentse Feesten lopen nog tot 27 juli. 

Reactie: Het gaat blijkbaar zijn normale gang in  Gent , volk genoeg en politie met camera's staan op scherp om bij ieder foutje in te grijpen. Dat de politiek ook graag een graantje meepikt werd nog maar eens duidelijk , op deze manier het volk misleiden is hun gewoonte , zich volks voordoen brengt stemmen op. 
Een treffend voorbeeld daarvan is Daniel Termont  die niet weg te slaan is van acties waar vrouwen bij betrokken zijn , wat dan met zijn wens om de meisjes uit de "rosse" buurt het leven steeds moeilijker te maken en zelfs spreekt om ze in een " hoerenkamp" te steken weg van doorgaand verkeer ?  "Schijnheiligheid" troef in mijn ogen.

Don Viona

Labels: , , , , , , , , , ,

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

muiletrekker !!!

20/7/14 11:20  
Anonymous Eddy H. Gent said...

Als men dat een stoet noemt , na enkele groepen ben ik weggegaan en op een leuk terrasje gaan zitten.

20/7/14 11:22  
Anonymous Rudi V.O , Gentbrugge said...

Trok zoals gewoon op niets en enkel de politiekers vonden het gemaakt leuk , zeker Daniel.

20/7/14 11:23  
Anonymous Anne S. Gent said...

De opmerking is wel juist , hij kan niet van de wijfjes blijven maar een andere wil hij dat wel ontzeggen. die blik in zijn ogen zegt genoeg.

20/7/14 11:25  
Anonymous Anoniem said...

echt degoutant bah..

20/7/14 20:50  

Een reactie plaatsen

<< Home