<br>DON VIONA <br> " Fight For Freedom ": GENT - Politie start onderzoek naar mogelijke verkrachting en ontvoering door allochtonen. " Mijn denken zal zich nooit onderwerpen,noch aan dogma,noch aan een partij,noch aan een belang,noch aan een voordeel,maar uitsluitend aan de feiten zelf,want zich onderwerpen betekent, het einde van alle denken "
" Bloggers are the hackers of the corrupted main stream mediocratic monopoly. Our mission is truth, our numbers are many, and we are taking back the control of the public mind. Liberating it from those whom peddle complacency, conformity, and ignorance. This is our mission and not one of us can do it alone. Join us! "26 juli 2014

GENT - Politie start onderzoek naar mogelijke verkrachting en ontvoering door allochtonen.

Parket opent onderzoek naar verkrachting en ontvoering  Gentse Feesten.
GENT - Het parket van Gent is een onderzoek gestart naar de mogelijke verkrachting en ontvoering van een jonge vrouw na de Gentse Feesten. 'We nemen de zaak zeer ernstig', zegt Annemie Serlippens van het parket. 'Maar voorlopig hebben we alleen de getuigenverklaringen. We tasten momenteel in het duister.' 
Getuigen zagen vrijdagochtend rond 4 uur hoe een jonge vrouw, die naar verluidt terugkwam van de Gentse Feesten en duidelijk onder invloed was, aan de Sint-Joriskaai werd lastiggevallen. In de Lucas Munichstraat zagen diezelfde getuigen hoe de jonge vrouw – die ondertussen bewusteloos was – verkracht werd door een man, terwijl er twintig meter verder een andere man op de uitkijk stond. De daders maakten volgens de getuigen ook foto’s van het meisje en legden haar nadien in een rode wagen met Franse nummerplaat. Daarna reden ze weg. De twee waren volgens verschillende getuigen van allochtone origine. De politie kwam rond 5 uur ter plaatse. 
Er zijn verschillende onafhankelijke getuigen, maar hun verhaal is niet gelijklopend. Eén getuige meldde zedenfeiten en verklaarde dat het meisje in een auto werd geduwd. De nummerplaat werd gezien maar het is niet duidelijk of het om een buitenlandse nummerplaat gaat. Alle mogelijke camerabeelden worden onderzocht, ook die van handelszaken in de omgeving. Voorlopig is er nergens aangifte gedaan van een verdwijning of ontvoering. Het kan ook dat het meisje door familie werd opgehaald. We tasten momenteel in het duister. 
In mei vorig jaar werd aan de Voorhoutkaai, om de hoek van de Lucas Munichstraat, op klaarlichte dag een jonge vrouw in een witte bestelwagen getrokken, verkracht en nadien uit de wagen gegooid. Vandaag, zaterdag, is het ook precies een jaar geleden dat Aurore Ruyffelaere ontvoerd en vermoord werd na een nachtje stappen op de Gentse Feesten.

Reactie: Is dit allemaal waar , dat zal het onderzoek mogelijks uitwijzen , hopelijk loopt het voor het mogelijke slachtoffer beter af dan vorig jaar toen enkel een lijk werd teruggevonden.
Maar één zaak staat vast , als die getuigen de politie rond 4h hebben gebeld waarom heeft het dan tot 5h geduurd voor zij ter plaatse waren ??  Hadden zijn meer dringende zaken te doen misschien..  wildplassers opsporen of zo ?

Don Viona

Labels: , , , , , , , , , ,

5 Comments:

Anonymous Mary G. Gent said...Ze hoefden zich niet te haasten de snelheid van de politie is ook in het buitenland al gekend!

26/7/14 17:07  
Anonymous Marc S., Lovendegem said...


knappe getuigen,die beesten laten begaan en toekijken,

26/7/14 17:08  
Anonymous Eddy H. Gent said...

Voor Marc , gelijk heb je , maar als het in die buurt over allochtonen gaat blijf je best uit de buurt.

26/7/14 17:09  
Anonymous Anoniem said...

Hoop dat het een misplaatste grap is anders ziet het er niet goed uit voor die vrouw :-(

26/7/14 17:11  
Anonymous Bjorn L. Sint-Amandsberg said...

de politie mag toch ook één en ander uitleggen. waarom heeft het zolang geduurd , bang van een confrontatie ?

26/7/14 17:16  

Een reactie plaatsen

<< Home