<br>DON VIONA <br> " Fight For Freedom ": GEZOCHT - Vermiste 16-jarige Maaike De Smet uit Destelbergen. (14/07/2014) " Mijn denken zal zich nooit onderwerpen,noch aan dogma,noch aan een partij,noch aan een belang,noch aan een voordeel,maar uitsluitend aan de feiten zelf,want zich onderwerpen betekent, het einde van alle denken "
" Bloggers are the hackers of the corrupted main stream mediocratic monopoly. Our mission is truth, our numbers are many, and we are taking back the control of the public mind. Liberating it from those whom peddle complacency, conformity, and ignorance. This is our mission and not one of us can do it alone. Join us! "17 juli 2014

GEZOCHT - Vermiste 16-jarige Maaike De Smet uit Destelbergen. (14/07/2014)

Meisje van 16 uit Destelbergen vermist. 
De 16-jarige Maaike De Smet is sinds maandag vermist. 
GENT / DESTELBERGEN - De Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen en de politie zijn op zoek naar een 16-jarig meisje uit Destelbergen dat maandag verdween. "Als er mensen zijn die weten waar ze is en of ze veilig is, moeten die zo snel mogelijk contact opnemen met de politie", zegt parketwoordvoerster Annemie Serlippens
Maaike De Smet uit Destelbergen verdween maandagavond na een discussie thuis.  
Maaike had bij haar verdwijning een zwarte sporttas bij zich van Adidas. 
Verder had ze ook een kleurige schoudertas bij in Inca motief.Ze draagt waarschijnlijk zwarte Vans. 
Ze heeft een beugel en kan piercing's in hebben. 
Ze is heel mondig en spreekt Vlaams met een grote vleug Gents erin. 
Aanvankelijk werd de verdwijning niet als onrustwekkend beschouwd, en doen politie en parket er sinds gisteren alles aan om het meisje terug te vinden. Via een Facebook-groep wordt opgeroepen om naar het meisje te zoeken, maar voorlopig heeft de federale politie nog geen opsporingsbericht verspreid. 

Reactie: Op wat wacht de politie dan , het is gewoon schandalig dat de sociale media (FACEBOOK) de plek van de politie moet innemen en een opsporingsbericht de wereld in moet sturen. Beter een bericht teveel of één te weinig denk ik dan .
Iedereen die ook maar enige info heeft over Maaike wordt dan ook verzocht dringend contact op te nemen met de politie op het nr: 101 of het lokale bureau .

Don Viona

Labels: , , , , , , , , ,

4 Comments:

Anonymous Jan V. Destelbergen said...

Meid, zorg dat je terug naar huis gaat ! De wereld is véél slechter dan je je op die leeftijd kan inbeelden. Even in de verkeerde handen komen kan je zéér duur te staan komen.

17/7/14 20:21  
Anonymous Willy U. Heusden said...

De politie wacht tot ze een lijk vinden in de Schelde of zo !!

17/7/14 20:22  
Anonymous Anoniem said...

Slecht rapport ??

17/7/14 20:22  
Anonymous Kelly R. Heusden said...

Maaike is teruggevonden en alles is ok , bedankt voor de plaatsing in ieder geval.

18/7/14 12:28  

Een reactie plaatsen

<< Home