<br>DON VIONA <br> " Fight For Freedom ": JUSTITIE - Justitie durft zelfs in gevangenis Farid Bamouhammad niet aanpakken. " Mijn denken zal zich nooit onderwerpen,noch aan dogma,noch aan een partij,noch aan een belang,noch aan een voordeel,maar uitsluitend aan de feiten zelf,want zich onderwerpen betekent, het einde van alle denken "
" Bloggers are the hackers of the corrupted main stream mediocratic monopoly. Our mission is truth, our numbers are many, and we are taking back the control of the public mind. Liberating it from those whom peddle complacency, conformity, and ignorance. This is our mission and not one of us can do it alone. Join us! "25 juli 2014

JUSTITIE - Justitie durft zelfs in gevangenis Farid Bamouhammad niet aanpakken.

Ook medegedetineerden zijn Farid 'le fou' kotsbeu.
Na de vakbonden eisen nu ook de gedetineerden in de gevangenis van Andenne de overplaatsing van Farid Bamouhammad naar een andere penitentiaire instelling. Ze weigerden gisteravond uit protest terug te keren naar hun cellen. In acht van de twaalf afdelingen van de gevangenis mogen de gedetineerden zich elke dag van 19.30 uur tot 20.45 uur vrij in hun vleugel bewegen. Donderdagavond weigerden de bewoners in vijf van die afdelingen om naar hun cellen terug te gaan. Met die geïmproviseerde actie eisten ze de overplaatsing van Farid Bamouhammad, beter bekend als Farid 'le fou', naar een andere gevangenis. Uiteindelijk keerden de gedetineerden rond 23 uur terug naar hun cellen, zonder dat dit gepaard ging met grote incidenten. Het personeel van de gevangenis eiste gisteren ook al de overplaatsing van Bamouhammad en vroeg aan de vakbonden om vrijdag ochtend een stakingsaanzegging in te dienen. De afgevaardigden van de gedetineerden hebben vrijdag een ontmoeting met de directie van de gevangenis van Andenne. Farid Bamouhammad verbleef in 2011 al in Andenne en werd in maart 2013, na elf maanden in Nijvel, opnieuw naar de gevangenis van Andenne overgeplaatst. Volgens het personeel geniet de gedetineerde bepaalde voordelen en faciliteiten die problemen opleveren voor de veiligheid. Het personeel en de gedetineerden eisen dat de man zo snel mogelijk vertrekt. Farid Bamouhammad werd verschillende keren veroordeeld, onder meer voor de poging tot doodslag op een politieagent en de ontvoering van zijn schoonmoeder en schoonzus. Hij verbleef al in de gevangenissen van Vorst, Andenne, Doornik, Nijvel, Brugge en Lantin. 

Reactie: Als ik lees dat een gevangene bepaalde voordelen en faciliteiten heeft stel ik mij de vraag , " wat weet hij van wie ? ". Dit spelletje blijft maar duren , de oplossing is simpel steek hem gewoon in de isolatiecel tot hij kraakt.. en zich beroepen op zijn rechten moet men maar negeren , of is hier toch iets anders aan de hand ?

Don Viona

Labels: , , , , , , , , , , ,

3 Comments:

Anonymous Peter O. Aalst said...

Zend hem naar zijn land van afkomst in gesloten verpakking.

25/7/14 17:07  
Anonymous Georges T. Dendermonde said...

En toch zit een ongelukje in een klein hoekje als het de gepaste uitkomt.

25/7/14 17:09  
Anonymous Guido P. Zottegem said...

gewoon uitleveren aan zijn medegevangenen.

27/7/14 17:00  

Een reactie plaatsen

<< Home