<br>DON VIONA <br> " Fight For Freedom ": JUSTITIE - Terdoodveroordeelde kan nog 2 uur nadenken na dodelijke injectie. ( VS ) " Mijn denken zal zich nooit onderwerpen,noch aan dogma,noch aan een partij,noch aan een belang,noch aan een voordeel,maar uitsluitend aan de feiten zelf,want zich onderwerpen betekent, het einde van alle denken "
" Bloggers are the hackers of the corrupted main stream mediocratic monopoly. Our mission is truth, our numbers are many, and we are taking back the control of the public mind. Liberating it from those whom peddle complacency, conformity, and ignorance. This is our mission and not one of us can do it alone. Join us! "24 juli 2014

JUSTITIE - Terdoodveroordeelde kan nog 2 uur nadenken na dodelijke injectie. ( VS )

Terdoodveroordeelde overlijdt pas twee uur na dodelijke injectie.
VS - Man sterft pas 2 uur na executie. Bijna twee uur nadat hij een dodelijke injectie toegediend kreeg, is een terdoodveroordeelde in de Amerikaanse staat Arizona overleden. Dat werd woensdag vernomen op het bureau van de plaatselijke procureur. Joseph Wood, die in 1989 werd veroordeeld nadat hij zijn vriendin en haar vader had omgebracht, werd om 15.49 uur in Florence dood verklaard, terwijl de toediening van de dodelijke cocktail om 13.52 uur van start was gegaan, zei een woordvoerder van de procureur. De bijzonder lange executie vond plaats terwijl er al enkele maanden een debat woedt over de executies van terdood-veroordeelden. Daarbij wordt vooral de efficiëntie van de gebruikte middelen bekritiseerd.

Reactie: Deze man heeft volgens de Amerikaanse justitie de dood verdient , dat het nog 2 uur duurde voor hij eindelijk dood was is een bonus , zo kon hij nog eens goed nadenken over wat hij heeft fout gedaan. Ik begrijp de heibel dan ook niet , dergelijke  monsters mag met niet benaderen als mensen maar als objecten die moeten verdelgt worden. 
Misschien kunnen wij hier nog wat van leren.
Ik weet dat velen het niet met mij eens zijn , "maar wie een ander bewust zijn leven neemt heeft geen recht meer op zijn eigen leven".  
Laten we eens  onze zware gevallen bekijken en een referendum houden wat de democratie wil... Michele Martin , Freddy Horion , Kim De Gelder , Marc Dutroux  enz..
Een illusie natuurlijk , dit durft men niet aan.

Don Viona

Labels: , , , , , , ,

4 Comments:

Anonymous André H. Lommel said...

Dit lijkt mij de ultieme wraak. Iets om bij stil testaan.

24/7/14 20:28  
Anonymous Paul M. Wervik said...

Zijn slachtoffers hebben waarschijnlijk niet zoveel bedenktijd gehad. Dit zou men bewust moeten doen en zelfs rekken. gruwelijk maar rechtvaardig.

24/7/14 20:30  
Anonymous Lea F. Ath said...

Dit moet een enorme voldoening geven aan de nabestaanden van de slachtoffers , hier laat men moordenaars vrij !!

24/7/14 20:32  
Anonymous DAVID L. Oostende said...

waar zit het probleem ? is toch goed zo !!

25/7/14 12:14  

Een reactie plaatsen

<< Home