<br>DON VIONA <br> " Fight For Freedom ": OORLOG - België geeft 6,2 miljoen euro belastingsgeld aan extremistische Palestijnen. " Mijn denken zal zich nooit onderwerpen,noch aan dogma,noch aan een partij,noch aan een belang,noch aan een voordeel,maar uitsluitend aan de feiten zelf,want zich onderwerpen betekent, het einde van alle denken "
" Bloggers are the hackers of the corrupted main stream mediocratic monopoly. Our mission is truth, our numbers are many, and we are taking back the control of the public mind. Liberating it from those whom peddle complacency, conformity, and ignorance. This is our mission and not one of us can do it alone. Join us! "24 juli 2014

OORLOG - België geeft 6,2 miljoen euro belastingsgeld aan extremistische Palestijnen.

België trekt ruim 6 miljoen euro uit voor Palestijnse vluchtelingen.
België trekt 6,25 miljoen euro uit om de Palestijnse vluchtelingen te helpen. Het geld gaat naar het agentschap van de Verenigde Naties voor hulp aan Palestijnse vluchtelingen (UNRWA), dat Palestijnse vluchtelingen in de Gazastrook, de Westelijke Jordaanoever, Jordanië, Libanon en Syrië bijstaat. Dat meldt minister van Ontwikkelingssamenwerking Jean-Pascal Labille. Het geld moet het UNRWA in staat stellen om zijn activiteiten te financieren en te voorzien in de dringende behoeften van de Palestijnse vluchtelingen die door het conflict worden getroffen, aldus de minister. Eerder vroeg de Belgische regering al aan de verschillende betrokken partijen om onmiddellijk een staakt-het-vuren in te stellen en het internationaal mensenrecht strikt te eerbiedigen. Sinds het begin van het Israëlische offensief in de Gazastrook op 8 juli loopt het dodental dagelijks op en nemen de gruwelijkheden waarmee de lokale bevolkingen worden geconfronteerd almaar toe. Meer dan 700 Palestijnen kwamen intussen om het leven en ruim 100.000 anderen zijn op de vlucht voor het geweld. 

Reactie: Het klinkt misschien hard , maar iedere cent die wij geven maakt dat deze religie oorlog langer blijft duren. Religie is iets persoonlijks , daar anderen voor afmaken kan niet door de beugel. Wanneer leren Moslims,Christenen en Joden dat het hier allemaal om het zelfde "sprookje" gaat dat enkel in het leven is geroepen om macht over de mensen te hebben en ze dom te houden.Waarom dus ons belastinggeld geven aan een groep fanaten die wel geld heeft voor raketten maar niet om hun eigen volk te helpen ? Zolang de mensheid dom genoeg is om te moorden voor een vaag beeld komt het nooit goed , er aan meehelpen maakt de strijd enkel langer. 

Don Viona

Labels: , , , , , , , ,

4 Comments:

Anonymous Celine K. Zoersel said...

Stop wereldwijd openbare godsdienst vrijheid !!

24/7/14 11:48  
Anonymous De Heilige Manitoe. Brussel said...

Bij deze verklaar ik dat het Brussels gewest voortaan van mij is. Iedereen die zich hier tegen verzet wordt doodgeschoten of opgesloten. Er zal niet voldoende eten zijn, een beetje drinkbaar water; Te bekostigen door de Verenigde Naties natuurlijk. Elektriciteit maar 1 uur per dag; Ten hoogste. De oorspronkelijke bewoners hebben geen recht op recht. Dat is niet nodig, want ik weet toch alles beter.

24/7/14 11:51  
Anonymous Ben C. Leuven said...

Hamas offert zijn bevolking op in naam van Allah. Zo simpel is het.

24/7/14 11:54  
Anonymous Herman L. De Panne said...

Israel valt burgerdoelen aan. dit is moord in naam van GOD

24/7/14 11:57  

Een reactie plaatsen

<< Home