<br>DON VIONA <br> " Fight For Freedom ": POLITIEK - De bom tikt voor SP.a voorzitter Bruno Tobback na aanval John Crombez. " Mijn denken zal zich nooit onderwerpen,noch aan dogma,noch aan een partij,noch aan een belang,noch aan een voordeel,maar uitsluitend aan de feiten zelf,want zich onderwerpen betekent, het einde van alle denken "
" Bloggers are the hackers of the corrupted main stream mediocratic monopoly. Our mission is truth, our numbers are many, and we are taking back the control of the public mind. Liberating it from those whom peddle complacency, conformity, and ignorance. This is our mission and not one of us can do it alone. Join us! "19 juli 2014

POLITIEK - De bom tikt voor SP.a voorzitter Bruno Tobback na aanval John Crombez.

Crombez out zich als kandidaat-voorzitter sp.a: "Het moet anders". 
"Ik heb een uitgesproken mening over hoe het anders moet. Dan zou het gek zijn om geen kandidaat-voorzitter te zijn." In gesprek met De Standaard maakt John Crombez brandhout van Tobbacks voorzittersbeleid van de afgelopen jaren en stelt hij zich openlijk kandidaat om het beter te doen. "We hebben nood aan een déclic. Het zal anders moeten, zoniet heb ik daar een probleem mee. Op deze manier kan het echt niet verder. We kunnen meer en we kunnen beter." De staatssecretaris voor Fraudebestrijding laat er geen twijfel over bestaan: 25 mei was een catastrofe dus er moet een andere kameraad aan de knoppen bij de socialisten. En dat Crombez de verandering wil brengen, daar laat hij geen twijfel over bestaan: "De volledige werking moet op de schop. We moeten de essentie van de partij opnieuw uitvinden." En volgens de Oostendenaar mag dat niet te lang duren. "De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen begint al over drie jaar."  
Landen en de zigeuner-hetze waren voor Crombez de spreekwoordelijke druppel. "Ik wil niet dat mensen dat als socialisme beschouwen. Het gaat in tegen alle vezels van de partij. Dit kan niet zonder gevolg blijven." Het mag dan ook niet verbazen dat een rits sp.a-partijtoppers, onder wie Freya Van den Bossche en Daniel Termont, vandaag in een open brief aan voorzitter Bruno Tobback hun onvrede uiten over de manier waarop hij de situatie in Landen heeft aangepakt. Ze vinden de aanpak van de voorzitter "te laks en volstrekt ontoereikend"

Reactie: Wat ik reeds vroeger schreef wordt werkelijkheid , als de SP.a bezig blijft zoals ze de laatste 10 jaar bezig is mag ze zich op haar einde voorbereiden . Een voorzitter die denkt de slimste van de klas te zijn en een kiezers publiek die hun beleid beu is ,  zeker wat betreft migratie en aanpak werkonwilligen.  Of John dan de man zal zijn laat ik in het midden want zijn visie over wat er in Landen is gebeurd vind ik ook niet " dat ". Wat SP.a dringend moet beseffen is dat ze een Vlaamse partij is , de partij van de "Vlaamse" werkende klasse. Zij moet dan ook handelen uit dit standpunt.

Don Viona

Labels: , , , , , , , , ,

5 Comments:

Anonymous Marcel P. Gent said...

Hopelijk wordt Freya voorzitster van de SP.A ,ze heeft de allures en de charme en zeker de intelligentie niet te vergeten ,alleen zij kan het ,ze heeft het al bewezen ,alles waar zij aankomt veranderd in goud.
Hahahaha ...

19/7/14 20:20  
Anonymous Jean B. Oostende said...

Dat hij eens veranderd van partij ,die jongen zit daar duidelijk niet op zijn plaats bij de SPA.

19/7/14 20:22  
Anonymous Donald F. Hasselt said...

Tof partijtje daar... En den toeback is reeds drijfnat maar ontkent dat het regent, hahahaha. Manmanman wat voor een boeltje is me dat daar!

19/7/14 20:26  
Anonymous Sergio P. Vilvoorde said...

Waarom moet een partijtop zich moeien met beleid van een burgemeester? . Op een ludieke manier heeft hij eigenlijk probleem in de media gebracht. . Er zijn regels voor kamperen en ook de zigeuners moeten zich daar naar schikken zoals iedere andere inwoner van belgie en zelfs uit Europa.

19/7/14 20:28  
Anonymous Tom K. Herzele said...

opstappen papa's kindje !!! en doe het nu !!

20/7/14 12:23  

Een reactie plaatsen

<< Home