<br>DON VIONA <br> " Fight For Freedom ": POLITIEK - SP.a gooit met modder omdat zij in geen enkele regering gevraagd zijn. " Mijn denken zal zich nooit onderwerpen,noch aan dogma,noch aan een partij,noch aan een belang,noch aan een voordeel,maar uitsluitend aan de feiten zelf,want zich onderwerpen betekent, het einde van alle denken "
" Bloggers are the hackers of the corrupted main stream mediocratic monopoly. Our mission is truth, our numbers are many, and we are taking back the control of the public mind. Liberating it from those whom peddle complacency, conformity, and ignorance. This is our mission and not one of us can do it alone. Join us! "22 juli 2014

POLITIEK - SP.a gooit met modder omdat zij in geen enkele regering gevraagd zijn.

SP.A vreest ‘regering van de markt’.
De Vlaamse socialisten van de SP.A zijn voorlopig karig met hun commentaar op de nieuwe centrumrechtse coalitie van N-VA, CD&V en Open Vld. 
Voorzitter Bruno Tobback vreest dat de 'zeer opgeluchte reactie' van ondernemersorganisatie Voka niet veel goeds voorspelt, terwijl ook fractieleider Bart Van Malderen zijn hart vasthoudt. 'Laten we rustig zien wat er in het regeerakkoord staat en dan reageren. Ik weet wel: rechts is rechts. Maar kritiek moet ergens over gaan', lanceerde ontslagnemend minister Freya Van den Bossche via Twitter. Ook Van Malderen werd niet veel wijzer van de eerste persconferentie van de nieuwe coalitiepartners. 'Ik hou echt mijn hart vast voor welzijn, werk en duurzame mobiliteit', tweette hij niettemin. Ook SP.A-voorzitter Tobback houdt zijn hart vast, al is het ook voor hem afwachten. 'Er is nog niet zo heel veel duidelijk, behalve dan de zeer opgeluchte reactie van Voka. Ik hoop dat zij niet mee aan tafel zaten en dat we zullen moeten vaststellen dat het een regering van de markt is geworden.' SP.A was in elk geval de laatste partij die Vlaams nog vasthield aan gratis openbaar vervoer voor senioren, merkt Tobback op. 'Op vlak van onderwijs en werk weet je bovendien dat minstens twee van de drie coalitiepartners inhoudelijk erg ver van ons staan. Ik ben zeer benieuwd wat ze daarmee van plan zijn.' Het formateurschap voor CD&V’er Kris Peeters en MR-voorzitter Charles Michel doet Tobback tot slot vermoeden dat er ook federaal 'deals zijn gemaakt voor een regering over rechts'. 'Het verbaast me vooral dat CD&V daar zo vlot in meestapt.' 

Reactie: Dit is nu de volle prijs die SP.a betaald door haar lot aan de Waalse PS en Di Rupo te koppelen , samen uit samen thuis was hun leuze , het tegendeel lijkt waar .  
Een programma konden ze zelf niet voorleggen en het enige wat we in de verkiezingstijd hebben gehoord was hoe slecht de anderen bezig waren.  Wat SP.a nu nog zal betekenen in Vlaanderen is duidelijk, buiten hier een daar een burgemeester ( die denk dat hij beter is dan de rest ) of schepen is er niemand meer over die hun melomane projecten zal steunen. Ik schreef het maanden terug.. " het einde is nabij" voor een partij die gokt op het " hoofddoekverbod" terugschroeven doet ons de verkiezingen winnen.

Don Viona

Labels: , , , , , , , , , , , ,

5 Comments:

Anonymous John V.W , Antwerpen said...

Wat sp.a ervan bakte de laatste decennia hebben we allemaal kunnen ervaren. Ze hebben alle sociale kassen weggeschonken aan hun vriendjes asielzoekers en ons de stemplicht voor migranten door de keel geduwd!

22/7/14 20:48  
Anonymous DAVID L. Oostende said...

Alle socialisten vrezen en ABVV praat zelfs al over zekerheden voor de gewone burger. Ik hoop dat deze regering eindelijk eens de werkende mensen en ja ook zelfstandigen zal belonen en harder gaat optreden tegen het profiteren van ons goed sociaal systeem. Dat hoeft niet te verdwijnen, het continu misbruiken ervan wel.

22/7/14 20:50  
Anonymous karel l. Ieper said...


Tobback moet niet janken, zijn onderdanen hebben de mensen zo belogen en bedrogen dat ze er genoeg van hebben. Opdoeken die partij.

22/7/14 20:52  
Anonymous Tom V.L. Leopoldsburg said...

De tijd van gratis is voorbij , het geld is op en niemand is er beter van geworden, al 40 jaar handhaaft men het luiheidssyndroom, ik reed hier gisteren rond in de streek , wat mij opviel waren de bordjes met werkman gevraagd, dakwerker gevraagd tot zelfs een restaurant met kok en bedieningspersoneel gevraagd, maar niemand van de passanten reageerde ik zegde tegen mijn vrouw " hier heeft blijkbaar iedereen werk".

22/7/14 20:55  
Anonymous Anoniem said...

Als je ziet wie bang is (ABVV, SPA , PS en FDF), dan zijn we goed bezig.

22/7/14 21:18  

Een reactie plaatsen

<< Home