<br>DON VIONA <br> " Fight For Freedom ": RAMPEN - Ook Belgen omgekomen in neergeschoten vliegtuig Oekraïne. " Mijn denken zal zich nooit onderwerpen,noch aan dogma,noch aan een partij,noch aan een belang,noch aan een voordeel,maar uitsluitend aan de feiten zelf,want zich onderwerpen betekent, het einde van alle denken "
" Bloggers are the hackers of the corrupted main stream mediocratic monopoly. Our mission is truth, our numbers are many, and we are taking back the control of the public mind. Liberating it from those whom peddle complacency, conformity, and ignorance. This is our mission and not one of us can do it alone. Join us! "17 juli 2014

RAMPEN - Ook Belgen omgekomen in neergeschoten vliegtuig Oekraïne.

'Aanwijzingen dat twee Belgen omkwamen in vliegtuigcrash Oekraïne' dat heeft Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR) gezegd .
'Maar dat is nog niet officieel bevestigd', voegde de minister nog toe. De Boeing 777 van Malaysia Airlines was om 12u30 opgestegen in Amsterdam met bestemming Kuala Lumpur. Vlucht MH017 had 280 passagiers en 15 bemannings- leden aan boord. Onder hen heel wat Nederlanders, en mogelijk ook één of twee Belgen. Dat laatste heeft minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders bevestigd. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een crisis - centrum geopend voor alle mensen die met vragen zitten of ongerust zijn. Ze zijn bereikbaar op 02 501 40 00. Malaysia Airlines bevestigde zelf om 17:36 uur op twitter dat het contact met vlucht MH17 verloren was gegaan. Het toestel crashte in Torez, een plaatsje in Oost-Oekraïne, niet ver van Donetsk en de Russische grens. Wat er precies gebeurde is nog onduidelijk. 
Er circuleren verschillende scenario's. 
-Een bron bij de Oekraïense luchtmacht vertelde aan Russische persagentschap Infrax dat het toestel werd neergeschoten met een grond-luchtraket op een hoogte van ongeveer 10 kilometer. Maar bevestiging is er niet. 
-Intussen circuleren ook geruchten dat het om een botsing ging tussen het Maleisische toestel en een Oekraïens vliegtuig. 
-Russische rebellen verkondigden vandaag dan weer dat ze een Antonov (Oekrïens militair vliegtuig) hebben neergeschoten. 
-Sommige bronnen sugereren dat zij per vergissing het burgervliegtuig van Malaysia Airlines uit de lucht schoten.  
Op de plaats waar het vliegtuig neerstorte is de ravage enorm. Van het toestel blijft niks meer over dan wat brokstukken, en in een straal van maar liefst 15 kilometer werden lichamen en delen van lichamen gevonden. Dat meldde het ministerie van Rampenbestrijding in Oekraïne. Volgens een woordvoerder zijn zeker 100 lichamen gezien. Op sociale media en bij persagentschappen duiken gruwelijke beelden op van verminkte slachtoffers.  Het toestel werd brandend op de grond teruggevonden in Torez, op ongeveer 80 kilometer voor de grens met Rusland.  De streek rond Donetsk is in handen van pro-Russische separatisten, die er nu al maanden een zware strijd voeren met het Oekraïense leger. De Oekraïense president liet in een persmededeling aan Interfax weten dat zij niks met het incident te maken hebben. De Russische president Vladimir Poetin heeft de crash met het toestel van Malaysia Airlines in Oekraïne besproken met de Amerikaanse president Barack Obama. Het Kremlin meldde dat de twee donderdag een vooraf gepland telefoongesprek voerden over de situatie in Oekraïne toen het nieuws over de vliegramp bekend werd. 

Reactie: Of we ooit de waarheid zullen weten zal afhangen hoe politiek dit geladen is , maar hoe dan ook het blijft een drama en als het werkelijk neergeschoten is moeten de daders hun straf ondergaan , al zal dit in deze heksenketel moeilijk worden.

Don Viona

Labels: , , , , , , , ,

4 Comments:

Anonymous Dirk L. Zolder said...

dit is een misdaad en geen ongevalletje.

17/7/14 21:37  
Anonymous Fernand K. Knokke-Heist said...

ze zoeken met alle middelen een reden om een oorlog te beginnen tegen het westen. let op mijn woorden we zijn er niet veraf.

17/7/14 21:39  
Anonymous Lena E. Brussel said...

In het gebied waar vandaag de Boeing 777 van Malaysia Airlines crashte, zijn opstandelingen die zich tegen de regering in Kiev hebben gekeerd de baas. Ze vechten een bloedige strijd uit met regeringstroepen en dat zijn echte gekken.

17/7/14 21:43  
Anonymous Karel V.E. Antwerpen said...

Misschien kunnen we samen met Nederland enkele F16 inzetten en die bende daar platgooien. Moordenaars zijn het en geen vrijheidsstrijders.

18/7/14 20:46  

Een reactie plaatsen

<< Home