<br>DON VIONA <br> " Fight For Freedom ": ROYALTY - Koning Albert II stelt zelf de Belgische monarchie in vraag. (21.07.2014) " Mijn denken zal zich nooit onderwerpen,noch aan dogma,noch aan een partij,noch aan een belang,noch aan een voordeel,maar uitsluitend aan de feiten zelf,want zich onderwerpen betekent, het einde van alle denken "
" Bloggers are the hackers of the corrupted main stream mediocratic monopoly. Our mission is truth, our numbers are many, and we are taking back the control of the public mind. Liberating it from those whom peddle complacency, conformity, and ignorance. This is our mission and not one of us can do it alone. Join us! "21 juli 2014

ROYALTY - Koning Albert II stelt zelf de Belgische monarchie in vraag. (21.07.2014)

"Afwezigheid koning Albert II is pijnlijk". 
BRUSSEL - "De afwezigheid van koning Albert en koningin Paola is opmerkelijk en tegelijk pijnlijk, want 21 juli is traditioneel de hoogdag voor de monarchie", zegt Barend Leyts. "Volgens het paleis zitten Albert en Paola momenteel in het buitenland, maar niemand kan dat bevestigen. Het is pijnlijk omdat koning Filip zelf heeft aangedrongen bij zijn vader om aanwezig te zijn. Maar Albert wil liever nu een leven in de luwte leiden. Maar het blijft opmerkelijk dat een koning die twintig jaar aan de macht is geweest, niet aanwezig is op de nationale feestdag." 

Reactie: Misschien moeten wij ons  de vraag stellen of Albert na 20 jaar niet eindelijk heeft ingezien dat de monarchie nergens toedient , geen meerwaarde heeft en totaal zinloos en duur is.  Dan is ook de vraag wie hier de verstandigste is , de ontbrekende koning  of diegene die zijn show staat te verkopen op een verhoog ? 

Don Viona

Labels: , , , , , , , ,

4 Comments:

Anonymous Sam O. Doel said...

toch ene die beseft dat ze fout bezig waren en zijn ! nu die anderen nog overtuigen.

21/7/14 20:37  
Anonymous Peter V.C , Heist Aan Zee said...

De belgengekte was er bij het voetbal,en bijna iedereen heeft een belgische vlag gekocht,maar ik heb die vandaag niet gezien hoor. . Ik was in 4 gemeenten langs de kust,en heb er alles tesamen ongeveer 5 gezien,het enige goede voor veel belgen aan 21 juli is,dat ze een vrije dag hebben,maar een waaaaw belgiegevoel is er niet,en zal er nooit meer zijn.

21/7/14 20:40  
Anonymous Art. D. Leuven said...

Ik zou liever helemaal geen koning meer zien!! En ik hoop dat al die azijnpissers van mensen die vinden dat het koningshuis moet blijven bestaan omdat dat zo leuk is, dat die daar dan maar zelf voor opdraaien en laat de hardwerkende Vlaming met rust met al diene zever zodat de echte Vlaming zich kan bezig houden met sociale zaken en niet met van die wansmakelijkheden als een geldverslindend nutteloos middeleeuws koningshuis.

21/7/14 20:44  
Anonymous Francois D. Antwerpen said...

Als de Flipe nu ook niet meer komt is het afgelopen.

21/7/14 21:47  

Een reactie plaatsen

<< Home