<br>DON VIONA <br> " Fight For Freedom ": TE KOOP - Michael Schumacher verkoopt zijn privéjet aan vriendenprijsje. " Mijn denken zal zich nooit onderwerpen,noch aan dogma,noch aan een partij,noch aan een belang,noch aan een voordeel,maar uitsluitend aan de feiten zelf,want zich onderwerpen betekent, het einde van alle denken "
" Bloggers are the hackers of the corrupted main stream mediocratic monopoly. Our mission is truth, our numbers are many, and we are taking back the control of the public mind. Liberating it from those whom peddle complacency, conformity, and ignorance. This is our mission and not one of us can do it alone. Join us! "25 juli 2014

TE KOOP - Michael Schumacher verkoopt zijn privéjet aan vriendenprijsje.

De Duitse kranten laten weten dat de Schumachers hun privéjet willen verkopen. 
De reden daarvoor is de gezondheidssituatie van de zevenvoudige wereldkampioen Formule 1, die momenteel herstelt van een schedel-trauma na een skiongeval 207 dagen geleden in de Franse Alpen. 
Volgens Bild moet de verkoop van de 'Falcon 2000EX', die de initialen van Michael Schumacher draagt, zo'n 20 miljoen euro opbrengen. Het toestel, dat plaats biedt aan acht passagiers en een snelheid haalt van 920 km/u, staat nu al geruime tijd in een loods. De voorbije jaren bracht Schumacher jaarlijks zo'n 300 à 400 uur door in zijn vliegtuig. 

Reactie: Nog een geluk dat men met geld alleen niet kan bepalen wie ziek is en ziek blijft anders was alles al dit in orde voor Schumacher. Een slag slaan is er dan ook niet bij , ik denk dat de initialen teveel kosten. 

Don Viona

Labels: , , , , ,

2 Comments:

Anonymous Andy U. Deurne said...

Dit is meer dan de nieuw prijs ??

25/7/14 16:39  
Anonymous Manu O. Ath said...

Nu zijn naam nog iets waard is doet men zijn spullen van de hand , voor 15 miljoen heb je de nieuwste versie in 2 kleuren.

25/7/14 16:43  

Een reactie plaatsen

<< Home