<br>DON VIONA <br> " Fight For Freedom ": TERREUR - Omstreden Abou Jahjah roept op tot gewapend verzet in Palestina. " Mijn denken zal zich nooit onderwerpen,noch aan dogma,noch aan een partij,noch aan een belang,noch aan een voordeel,maar uitsluitend aan de feiten zelf,want zich onderwerpen betekent, het einde van alle denken "
" Bloggers are the hackers of the corrupted main stream mediocratic monopoly. Our mission is truth, our numbers are many, and we are taking back the control of the public mind. Liberating it from those whom peddle complacency, conformity, and ignorance. This is our mission and not one of us can do it alone. Join us! "22 juli 2014

TERREUR - Omstreden Abou Jahjah roept op tot gewapend verzet in Palestina.

Abou Jahjah roept op tot (gewapend) verzet in Palestina.
Politiek activist, columnist en gewezen leider van de Arabisch Europese Liga (AEL), Dyab Abou Jahjah, doet op zijn blog een oproep tot verzet tegen het "kolonialisme, de apartheid en het racisme" in Palestina. Dat verzet kan voor Abou Jahjah onder de vorm van een boycot, maar ook van gewapend verzet. Volgens Abou Jahjah kan er enkel een oplossing en vrede komen als er een einde wordt gemaakt aan het "kolonialisme, de apartheid en het racisme" in Palestina. Maar om dat doel te bereiken moet Israël volgens Abou Jahjah eerst "ontmanteld en vervangen" worden door "een democratische staat op de historische grond van Palestina". Om te komen tot vrede en een "rechtvaardige en humane oplossing" is er volgens Abou Jahjah "verzet op alle niveaus" nodig. "Verzet door wapens, woorden, kunst, een boycot, mobilisatie, protest, diplomatie", zo staat te lezen op de blog van Abou Jahjah. . De gewezen AEL-leider ergert zich aan mensen die zeggen dat "zowel Israëli's als Palestijnen een einde moeten maken aan het geweld en de waanzin in Gaza". Hij maakt daarbij een opvallende vergelijking met de Tweede Wereldoorlog. "Het is zoals het verhaal dat als volgt gaat: 'zowel de nazi's als de joden moeten het geweld en de waanzin in het ghetto van Warschau stoppen'. Dat was toen duidelijke steun voor de nazi's, net zoals het nu een duidelijke steun is voor Israël. Iedereen die het geweld van de verdrukker gelijk stelt aan het verzet van de verdrukte, is ofwel totaal verkeerd geïnformeerd, moreel corrupt of een handlanger van de verdrukker. http://www.aboujahjah.org/dyabs-blog

Reactie: Wat is er in Gaza en  Israël gebeurd is mensonwaardig ; maar laat dat een verhaaltje zijn die duizenden jaren oud is en begint met de ruzie over Moses , Mohamed en later Jezus  , drie omstreden figuren waar bepaalde groepen een verhaal hebben rond geweven voor eigen profijt , maar dan ook niets meer , en daar vallen nog dagelijks doden voor , wereldwijd.
Nu oproepen tot gewapend verzet is aanzetten tot haat en terreur en tot nader order strafbaar , wanneer treed justitie op en wordt deze kerel het zwijgen opgelegd zelfs vanachter tralies ??  Als het weer te laat is zoals met die Syriëstrijders.?

Don Viona

Labels: , , , , , , ,

4 Comments:

Anonymous Herman D. Antwerpen said...

Bij het VB noemt men dit aanzetten tot haat en geweld , hoe gaan ze het van deze kerel noemen.

22/7/14 11:44  
Anonymous John M. Brussel said...

Dit is een oorlogsstoker op afstand , die moet opgepakt en het zwijgen opgelegd.

22/7/14 11:45  
Anonymous Daniel F. Wilrijk said...

Als hij dan toch zo'n groot bakkes heeft dat hij naar daar gaat he , niemand zal hem missen.

22/7/14 11:47  
Anonymous Robert U. Antwerpen said...

en ik zeg dat men deze onruststoker moet opsluiten.

22/7/14 19:19  

Een reactie plaatsen

<< Home